Pàgines

dilluns, 16 de febrer del 2009

Crema de maduixes

Ara que ja comença el temps de maduixes, vam fer aquest postre fàcil però molt bo.

Ingredients:
- Maduixes
- Iogurt natural ensucrat.
- Sucre.
- Taronges (opcional)
- Nata (opcional)

Per preparar abans:
- Rentar les maduixes, treure'ls-hi les fulles i tallar-les.
- Posar-ne la majoria a congelar.
- Posar-ne algunes a 'macerar': o bé amb suc de taronja i una mica de sucre, o bé amb sucre i un petit raig de vinagre. Guardar-ho a la nevera.
- Uns 15 minuts abans de les postres posem el iogurt també a la nevera perquè estigui ben fred.

La crema en sí es fa al mateix moment:
- Batre amb la batedora les maduixes congelades amb el iogurt fins que quedi tot líquid.
- Posar la crema al got o copa.
- Posar-hi per sobre les maduixes macerades (sense el suc).
- Afegir la nata, si es vol.

Potser ara que encara fa massa fred, podeu no posar el iogurt al congelador. Això ja va a gustos!