Pàgines

dijous, 26 de febrer del 2009

Ai Ai Ai - Lo més gran del món

Ai Ai Ai ha estat un dels grans grups de la rumba catalana que va plegar allà l'any 1998 després del seu últim disc Esperit de Vi.
Però 10 anys després van tornar a ajuntar-se dos dels tres membres del grup: en Pep Lladó (teclats, veus i programacions) i el Rafalito Salazar (ventilador i veus) , i juntament amb en David Torras (ventilador i veus) i Jordi Gas (veus) han tornat a fer caminar el grup.
L'any passat van treure un disc recopilatori anomenat Les millors cançons del mil·leni i van girar pel país fent concerts de la seva rumba que ja era prou fusionada abans afegint-hi ara programacions de música electrònica que arrodoneixen i molt el so conjunt de la formació de 4 músics (i dos al ventilador!).

Ara han tret aquest disc Lo més gran del món amb 12 cançons noves i dos remixos, que sona molt fresc i animat i compta amb col·laboracions variades: des de Massilia Sound System a L'Empordanet, un remix del DJ Merey, passant per gent de la rumba com en Joan Garriga de La Troba Kung-Fú, Gertrudis, o gitanos catalans del gremi com en Paco Pubill, Johny Salazar,...

Així que aquest estil de rumba + programacions electròniques, que ells anomenen Maquinolandera, dona bons resultats. "Portem glòria!", diuen. I tenen raó.

A la seva pàgina web www.aiaiai.cat podeu sentir tot el seu disc on-line.