Pàgines

dimarts, 2 de desembre del 2008

Tinc un bloc, tu

Bé, l'altra dia mirava els primers correus que tinc al compte de Hotmail, i mirant al perfil veig que la meva adreça de Hotmail ja té més de 8 anys, i abans n'havia tingut una, ja morta, al molinsderei.net, mític domini de l'ajuntament de Molins de Rei gestionat per IBS. Aleshores jo anava a internet des de casa mons pares amb un módem de 56kbps pagant, i no pas poc, per minuts, i les bronques que això causava!

En fi, que deu fer més de 10 anys que volto i prou per internet, però fins ara m'havia mirat recelós tot això de l'explosió del web 2.0 amb blocs, fotologs, ara facebooks, etc... No m'atreu massa això d'anar explicant alegrement la vida privada de cadascú amb tot luxe de detalls, fotografies, informació... Em sembla innecessari, i fins i tot perillós. Però malgrat els malgrats, internet és una de les millors coses que conec i uso, i mentres hi ha fills de puta que ho fan servir per escampar pornografia infantil, jo entre moltes altres coses acabo seguint les coses que fan amics a l'exili, la política a Molins i arreu del país, reflexions més o menys profundes, trobant receptes de cuina, recomanacions de vins, etc... gràcies a (alguns) blocs.

I ordenat mentalment això, decideixo que ja que he trobat tanta i tant gloriosa informació, i que és de bon català ser agraït, obro jo el meu propi bloc per intentar humilment oferir el que pugui a la xarxa, i engreixar les files de blocaires de la vila de Molins de Rei.

Res més tu, miraré d'escriure sobre coses que cuinem a casa, coses que han passat i passen a Molins, a la pàtria o fins i tot més enllà, sobre vi per a més ignorants que jo (que ja és dir), de música que escolto, d'actes on vagi, etc... Bé, això si escric res més que aquest primer missatge.

Salut, i queda inaugurat aquest bloc!


2 comentaris:

tazthor ha dit...

Felicitats pel nou bloc :D

Ara et posaré a la direcció del meu, així ens fem una mica de publicitat, jejeje.

Salut!

Anònim ha dit...

Esta molt b, pero no ho entenc,... com va aixo?