Pàgines

dijous, 25 de desembre del 2008

Canviant la llengua, creant escola

Avui fa 613 dies que vam obrir al públic l'Ateneu Mulei on abans hi havia hagut el Casal el Racó, on abans hi havia hagut l'antiga Traska.

Per l'ocasió vam editar uns cartells on es feia saber a tothom qui els llegís que el 22 d'abril del 2007 es produiria la inaguració de l'Ateneu. Podeu veure una imatge amb el cartell al primer missatge del meu bloc.

El cartell duia per flamant títol Inaguració, que si no us hi havíeu fixat l'he posat en cursiva doncs la paraula, per anar bé segons el diccionari, s'escriu inauguració (amb la u que ens faltava entre la a i la g).

Ja fa unes setmanes que l'Espai Alliberat Ka la Banya van donar per acabat el seu projecte després de gairebé 5 anys d'activitat, que havia anat en caiguda per la manca d'efectius (mal important de tantes entitats).
Aquell espai ha passat a mans de l'assemblea molinenca d'Endavant, i avui voltant per la vila he vist els cartells que han fet per anunciar-ne l'obertura, reconvertit ara en el Casal Popular Les Quinze Arcades. El cartell porta per flamant títol Inaguració.

Bé, com a mínim, som a nivell molinenc un referent en quant a l'evolució de la llengua.

I ja posats, el programa d'actes:

Casal Popular Les Quinze Arcades
Plaça de la Creu, 17

Diumenge 28 de desembre
18h:
- Obertura de portes
- Pica Pica
20h:
- Concert amb Cesck (sic) Freixas
- Sopar de Tapes
- Punxadiscos


Però abans, aquest dissabte a la nit: Jam Session a l'Ateneu Mulei!

1 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.