Pàgines

dimarts, 16 de desembre del 2008

En contra de la mort

No, no he canviat d'opinió de l'altre dia.

Aquest diumenge a la tarda vam baixar a Barcelona al teatre a veure 'Cancún' (una comèdia prou divertida i ben interpretada), però primer vam passar per plaça Catalunya on vam veure que gent de la Plataforma Prou! recollien firmes per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per l'abolició de les curses de braus a la Catalunya autònoma.

Ja fa un temps que la campanya es va iniciar, el 12 de novembre va ser admesa a tràmit per la mesa del Parlament de Catalunya, van estar recollint fedataris o sigui gent que recollirà firmes 'acreditada' pel Parlament, i a principis de desembre han començat ja la recollida de firmes i tenen 4 mesos (prorrogable a 6 mesos) per recollir-ne un mínim de 50.000. Un cop recollides i validades, es debatrà al Parlament, els partits polítics podran fer-hi esmenes i discutir-ho com qualsevol altra llei. I vaja, que els partits s'hauran de mullar, posicionar-se.

Nosaltres ja vam firmar, així que no us encanteu i si no sou uns sàdics que gaudiu i voleu seguir gaudint amb la tortura i mort de braus, aneu a firmar. A Molins, que jo sàpiga, hi ha un punt de recollida a una botiga de roba que hi ha al carrer Raseta, allà passat el Parc de la Cadena, sota els pisos de la Incresa. Mapa aquí.

Prou Espanyolisme! Prou morts per plaer!