Primer preparem un almívar, mai tinc clar les proporcions i en aquest cas ho he fet amb mig litre d'aigua i 300 grams de sucre.
Es posa en un cassó a foc mig-baix i es remena fins que el sucre quedi dissolt del tot, es deixa coure 5 minuts i ho retirem del foc perquè es refredi.
Mentrestant, colem el líquid del pot amb un colador i un a tela de cotó per filtrar bé i evitar la pell de taronja.
Les maduixes les anem passant per la batedora de cinc en cinc (depèn de la mida...), i després això ho passem pel colador. Aquí cal paciència i anar remenant al colador perquè passi el líquid i quedi les llavors.
Quan tenim el líquid, les maduixes liquades i l'almívar fred, ho barregem tot en un pot o en una garrafa si n'heu fet molt, i ho anem embotellant, si voleu tornant-ho a passar pel colador depenent si el voldreu més líquid o més espès.
Ara només cal deixar-ho reposar una setmaneta i ja podrem provar-lo!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada