Pàgines

dimecres, 7 de gener del 2009

The Black Tartan Clan

L'altre dia voltant per internet em vaig topar amb aquest grup: The Black Tartan Clan.

Són una banda prou nova, del 2008, que fan punk-rock celta cosa que seria prou normal si fossin irlandesos, escocesos o descendents, però es veu que són belgues. És una música canyera i amb un so molt interessant.

Per ara només han tret un disc Boots, Kilts 'n' Pipes (Botes, les típiques faldilles escoceses i gaites), que vindria a ser la seva filosofia. Si en mireu les fotos veureu que tenen tota una parafernalia més que curiosa, barreja entre el típic folklore escocès i l'estètica skin/rockera que ho tenyeix de negre. El logo és la bandera escocesa, però amb el fons negre enlloc de blau.

Bé, aviam si algun dia baixen a fer concerts per aquí, o si més no poder trobar els seus discos a les botigues o per internet. Mentrestant podeu sentir algunes cançons al seu myspace.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Excuse my ignorance,
but where are you from.I understand most of what you have written and thank for your kind words.I also thank you on behalf of 'The Black Tartan Clan'.

MacMum The Black Tartan Clan's manager.
Slàinte Mhath, Cairistiona NicLeod an Eilean Sear.

Guillem ha dit...

Hi MacMum,

I am from Molins de Rei, a town near Barcelona, in Catalonia.

I am really surprised to see your comment in my blog! How did you get to it?

I will keep listening to your music from your myspace or web until I can buy one of your records. But, is there any web to buy your music in mp3?