- 1 orada per persona
- patates
- ceba
- brou
- vi blanc
- llimona
- oli
- sal
- Engeguem el forn perquè s'escalfi.
- Primer pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre. Les posem a la fregidora a una temperatura mitja durant uns 5 minuts, que no s'arribin a enrossir. Les retirem.
- Tallem la ceba a la juliana, la fregim en una paella i quan enrosseixi una mica la retirem.
- Agafem una safata pel forn, hi posem una capa de rodanxes de patata i a sobre la ceba.
- Ho cobrim bé fins a la ceba amb brou i una mica de vi blanc.
- Hi posem a sobre les orades ben netes i salades. Hi fem dos talls al costat i hi posem a cada tall mitja rodanxa de llimona.
- La resta de la llimona l'exprimim a sobre.
- Ho posem al forn a 180 graus, durant uns 25 minuts. A mig coure, ho traiem, donem la volta a les orades i hi posem per sobre una mica del propi suc. Si cal, refegim una mica més de brou.
El temps de coure pot variar una mica depenent del forn, comprovar-ho mirant que les orades s'estiguin quedant seques o les patates enganxades!
(Avui no tinc foto, quan en tornem a fer a veure si hi penso i n'hi faig!)
(Avui no tinc foto, quan en tornem a fer a veure si hi penso i n'hi faig!)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada