Pàgines

dimarts, 27 de gener del 2009

Costella de porc amb samfaina

Ingredients:

- Costelles de porc (tallades per la meitat si són llargues, demaneu-ho a la carnisseria)
- Ceba
- Albergínia
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- Llorer
- Farina
- Conyac
  • Tallem la ceba, albergínia i pebrots a daus petits i ho posem en una cassola amb oli i el llorer, ho salem i ho deixem coure uns 15-20 minuts a foc lent, tapat i remenant de tant en tant.
  • Mentrestant enfarinem lleugerament les costelles i les daurem en una paella amb oli a foc fort. Retirem i reservem.
  • Quan hagi passat el temps de les verdures, hi afegim un raig de conyac i ho deixem un parell de minuts destapat.
  • Afegim les costelles, remenem i tapem. Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant.
Si us agraden les herbes hi podeu afegir orenga, romaní,... als últims minuts de cocció.

1 comentaris:

Litus! ha dit...

Nanu... quan torni m'haurás de convidar a dinar o sopar amb una recepta d'aquestes, jejeje! Una abraçada i fins aviat!