Pàgines

dilluns, 12 de gener del 2009

En clau de vi

Pels qui us interessi el tema del vi, en sapigueu una mica o gens, hi ha un programa molt i molt recomanable al Canal 33 que es diu En clau de vi.
Per mi el fan a una mala hora, doncs els divendres a les 22:20 no acostumo a parar per casa, però el reemeten diria que els dijous al migdia, però jo els miro per internet gràcies al 3alacarta que permet veure la majoria dels vídeos de tots els canals de TV3 tant actuals com del seu arxiu.

Aquest programa presentat per Marcel Gorgori, va per la segona temporada i en realitat ja està a punt d'acabar, però degut a l'èxit que han tingut reemetran 5 capítols abans de fer l'últim programa.
A cada programa tracten alguna tema sobre el vi (colors de vi, fòtils, mites...) amb un convidat 'famós' interessat en el vi però que no n'és cap expert, talment com una persona 'de carrer'. També, és clar, proven alguns vins i en recomanen d'altres amb unes fitxes amb el preu, alguns a l'abast altres completament inabastables...

Són programes d'una hora, molt amens, sense (gairebé) gens d'esnobisme i que a mi m'han permès des de la profunda ignorància anar-me endinsant en el món del vi.